smidesGRINDAR

icon SA (6)

Skräddarsytt

Vi tillverkar våra produkter enligt dina önskemål.

icon SA (5)

svensktillverkat

Ett hantverk som är svensktillverkad är helt och hållet, eller till största del, tillverkad i Sverige.

icon SA (4)

Kvalitet

Våra smidesprodukter tillverkas av erfarna hantverkare. Något som ger oslagbar kvalitet och livslängd.

icon SA (6)

Custom

icon SA (5)

lokalt

icon SA (4)

Kvalitet

Våra grindar i smide - ett riktigt hantverk

Vackert smide - elegant och höjer säkerheten

Group 3

Kontakta oss på telefon, e-post eller via formuläret på hemsidan med information om ditt projekt och dina önskemål.

Group 31

Vi bokar ett hembesök, kommer ut och ser över ditt projekt samt presenterar idéer och lösningar.

Group 4

Vi specialtillverkar ditt smideshantverk och monterar på plats.

HÅLLBARA & GEDIGNA GRINDAR I SMIDE

Våra smidesgrindar kan göras i både elegant och klassisk formgivningen, men också mer stilren och modern för dig som föredrar det. Det alla grindar i järn har gemensamt är hållbarheten och den gedigna känslan av riktigt hantverk.

Gillar du den klassiska grindsmide stilen så är slaggrindar i smide perfekta för trädgården eller uppfarten. Kanske vill du ha en låg slaggrind som passar väl ihop med ditt hus eller så kanske du vill ha en större grind i början av en uppfart, för att hålla oönskade besökare ute utan att kompromissa med utseendet. En smidesgrind ger ett exklusivt utseende till alla trädgårdar och hus.

Offertförfrågan

VÄLJ EN GRIND I SMIDESJÄRN FRÅN SILÉNS SVETS & SMIDE

  1. Hållbarhet och Styrka: Smidesgrindar är extremt hållbara och starka. De tål tuffa väderförhållanden och är motståndskraftiga mot korrosion och slitage, vilket gör dem till ett långvarigt val.
  2. Säkerhet: Tack vare sin robusthet erbjuder smidesgrindar en förbättrad säkerhet. De är svåra att forcera eller skada, vilket bidrar till en högre säkerhetsnivå för din egendom.
  3. Anpassningsbarhet och Unik Design: En av de största fördelarna med smide är möjligheten att anpassa designen. Du kan få en grind som är skräddarsydd efter dina önskemål och behov, vilket gör din grind unik och personlig.
  4. Estetiskt Tilltalande: Smidesgrindar har en klassisk och elegant utseende. De kan vara rikt dekorerade eller ha enklare linjer, beroende på stilpreferenser, och de tillför en visuell charm till din fastighet.
  5. Värdeökning på Fastigheten: Att investera i en högkvalitativ smidesgrind kan öka värdet på din fastighet. Deras hållbarhet, säkerhet och estetiska attraktionskraft gör dem till en eftertraktad egenskap för framtida köpare.
designelement 1