TRAPPRÄCKEN I SMIDE

Siléns Svets & Smide tillhandahåller egentillverkade, kvalitativa trappräcken i smide för inom- och utomhus mijö. Våra modeller är vackert utformade i klassisk, tidlös design och går även att måttbeställa enligt önskemål. Våra hantverkare säkerställer att ditt trappräcke håller förväntad kvalitet,
att utformmningen passar ert hus och fyller era förväntningar på design.

TRAPPRÄCKE I SMIDE 

Trappräcke inomhus,  trappräcke utomhus eller trappräcke övervåning? Vi har trappräcken i smide som ger ditt hem en exklusiv och gedigen känsla? Ett trappräcke i smide har lång hållbarhet och är en snygg detalj som ger ditt hus eller fasighet en tidlöst och exklusiv utsmyckning. Vi på Silens Svets & Smide har lång erfarenhet och tillverkar våra egna  modeller i olika utföranden eller skräddarsyr enligt dina ösnkemål och mått.

Till höger syns ett antal olika varianter av trappräcken för utomhusmiljö. Våra trappräcken håller hög kvalitet och tillverkas av våra hantverkare på plats verkstaden i Mälardalen. Det säkerställer inte bara att räcket håller hög kvalitet utan kortar ner transportsträckor och leveranstid för våra skräddarsydda lösningar.

VI KOMMER UT TILL DIG

Vill du måttbeställa eller har specifika önskemål hur ditt trappräcke i smide skall se ut? Vi kommer ut och hjälper dig med ditt projekt. Våra hantverkare kan även ge förslag och idéer på design och utformning som passar i er specifika miljö. Eftersom tillverkningen sker i Sverige så kan ni få era produkter helt unika.

Kontakta oss för att boka tid eller om du önskar mer information om produkter och priser. Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper vi er att hitta en skräddarsydd lösning med montering och tillverkning.
Vad gäller trappräckes höjd så är det från trapplan bör vara minst 0,9 meter höga.

Till höger ser vi exempel på trappräcke utomhus metall samt olika räcken i smide.

 

Kontakta oss för din
personliga lösning

TRAPPRÄCKEN I SMIDE UTOMHUS OCH TRAPRÄCKEN I SMIDE INOMHUS

Oavsett vilken miljö ni önskar placera ert trappräcke så har Siléns Svets & smide erfarenhet att forma smidesprodukter att passa in i just er miljö. Ett klassiskt gediget eller ett trappräcke sekelskifte är tidlösa och vackra. Moderna trappräcken har mer raka linjer och former.

Till höger ser vi exempel på trappräcke utomhus metall samt olika räcken i smide.

 

skarddarsytt

Skräddarsytt

kvalite

Kvalité

svens

Svensktillverkad

TIDLÖS DESIGN OCH OSLAGBAR KVALITETSKÄNSLA

Ett trappräcke i smide kommer ge ditt hus eller fastighet en gedigen och tidlös känsla och håller många år framöver. Våra trappräcken i järn är nästintill underhållsfria och går att få med unik design som passar er miljö oavsett om det är inom- eller utomhus. Ledstången går även att få i olika material såsom trä, läder eller material enligt specifika önskemål.

VÅRA TRAPPRÄCKEN TILLVERKAS I SVERIGE

Istället för att importera trappräcken från tillverkare i andra länder så tillverkar våra hantverkare våra skräddarydda produkter på plats i verkstaden i Mälardalen. För dig som kund innebär det att vi har kortare ledtider än många av våra konkurrenter och ger en tryggare eftermarknad om något inte skulle stämma med ditt trappräcke. Det innebär även att produkterna inte behöver transporteras långa vägar vilket är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv.