BALKONGRÄCKEN OCH ALTANRÄCKEN I SMIDE

Kanske vill du ha en klassisk fransk balkong eller en balkong som du vill ge det där lilla extra? Ett balkongräcke i smide passar utmärkt på äldre, klassiska villor, men kan även ge det moderna eller nybyggda huset en känsla av tidlöshet och hantverkskvalitet som trendiga balkongräcken saknar.

Ett klassiskt balkongräcke i smide

Ett balkongräcke i smide är ett effektivt sätt att göra ditt hus opåverkat av trender.

Ett räcke i smide blir en vacker detalj som är lika funktionell som den är tidlös. Vi på Siléns Svets och smide hjälper dig gärna att hitta ett balkongräcke i smide som passar just ditt hus eller fastighet. Välj mellan våra färdiga modeller eller få hjälp och råd av oss att hitta en egen lösning. Med vår långa erfarenhet av smide som hantverk och formgivning kan vi ge dig råd och hjälp för att du ska kunna känna dig nöjd och trygg med ditt nya balkongräcke.

Vi har egen tillverkning av balkongräcken och järnräcken. Det gör att du som kund har direktkontakt med tillverkaren och slipper betala mellanhänder som annars tar betalt för lagerhållning, transport och distribution. Förutom att det ger oss möjlighet att snabbare leverera era skräddarsydda produkter så gynnar det miljön eftersom transporterna kortas ned. Långa tansportsträckor leder till ökade utsläpp. Vår produktion ligger i Mälardalen och våra hantverkare kommer gärna ut och ser över ert projekt innan produktion. Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar kring hur ditt bankongräcke ska utformas. Fyll i formiläret längre ner på sidan så svarar så snabbt vi kan. Eller ring för direktkontakt.

Kontakta oss för din
personliga lösning

TIDLÖS DESIGN MED RÄCKEN I SMIDE

Vill du att ditt hem och hus ska ha en gedigen, tidlös och klassisk känsla? I så fall är ett balkongräcke i smide ett självklart val. Smide är ett uråldrigt hantverk som fortsätter att pryda våra hem och fastigheter. Balkongräcken i smide är nästan underhållsfria till skillnad från balkongräcken tillverkade i exempelvis trä.

Vi på Siléns Svets & Smide tillverkar och designar våra egna produkter och lägger stor vikt i att ta fram kvalitativa hantverk som håller länge men också är estetiskt tilltalande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Färgen på ditt balkongräcke är en viktig del för att det ska passa in in din miljö. Prata med våra hantverkare om vilket färgval som skulle passa just ert balkongräcke. Det finns exemelvis färger som lämpar sig bättre för utomhusmiljö respektive inomhusmiljö. Här kan vi ta in era önskemål och komma med tips och idéer för att ni som kund ska bli så nöjda som möjligt.

Välkommen till Siléns Svets & Smide!

skarddarsytt

Skräddarsytt

kvalite

Kvalité

svens

Svensktillverkad