SVENSKTILLVERKADE
SMIDESPRODUKTER

Vi tillverkar staket, räcken och grindar i smide. Det finns ett antal färdiga modeller att välja mellan, men vi gör även hembesök och skräddarsyr lösningar.

När vi tillverkar våra smidesprodukter utgår vi från ett antal smidesdetaljer som vi givit form åt. Utifrån det vill vi ge våra produkter en egen karaktär samtidigt som vi tillgodoser kundens krav och önskemål.

Våra olika kategorier av produkter. Klicka på respektive ikon för att läsa mer om våra smidesprodukter och vår tillverkningsprocess.

Hantverk i smide är en uråldrig hantverksprocess som utveklats under århundraden men är till stor del oförändrad. Våra smidesprodukter är egentillverkade av våra hantverkare. Anledningen till att smide fortfarande är så populärt val för villa och fastighetsägare är den höga hållbarheten och att produkterna nästan är underhållsfria.

Färgvalet på våra produkter är även en viktig del där våra hantverkare kan ge er tips och råd om vilka färger som lämpar sig för er miljö. Vissa färger lämpar sig exempelvis bättre för utomhus och vissa andra för inomhusmiljöer.

SPECIALTILLVERKADE SMIDESPRODUKTER

Siléns Svets & Smide har egentillverkning av exklusiva smidesprodukter och smideshantverk för villor och fastigheter. Ovan kan du klicka vidare på respektive produktkategori. Hittar du inte den produkt du söker så kan vi specialtillverka efter era önskemål. Smideshantverk är en gammal tradition från hundratals år tillbaka där tillverkningsprocessen är en viktig del för att skapa hållbara och gedigna produkter anpassade för olika miljöer. Våra hantverk håller väldigt hög kvalitet och minimerar underhåll.

Vår tillverkning sker i vår verkstad i Märlardalen. Det gör att tansportsträckan och leveranstiderna blir kortare. Förutom att det ger snabbare leveranser för dig som kund och kortar ner ledtider så leder det till minskat utsläpp vilket är bra för miljön och gynnar hållbarhet. Det gör även att eftermarknaden blir effektiv då vi snabbt kan åtgärda eventuella fel. Vill du läsa mer om specifika smidesprodukter så kan du klicka vidare i något av produktkategorierna ovan. Vill du veta priser kan du klicka på knappen offert längst upp på sidan och fylla i formuläret så kontaktar vi dig så snabbt som möjligt.

Våra produker går även att anpassa för både inomhus och utomhusmiljö. Hantverket i sig är detsamma men utformning och detaljer kan skilja sig. Färgen på smidesprodukterna kan också variera beroende på vart de ska placeras. Vissa färger passar för utomhusmiljö och vissa andra ljusare och skarpare färger passar bättre i inomhusmiljö. Våra hantverkare kan komma ut och konsultera er om projektet. Tveka inte att kontakta oss per telefon, mail eller via något av formulären på hemsidan. Välkommen!