SVENSKTILLVERKADE
SMIDESPRODUKTER

Vi tillverkar staket, räcken och grindar i smide. Det finns ett antal färdiga modeller att välja mellan, men vi gör även hembesök och skräddarsyr lösningar som passar just din fastighet.

När vi tillverkar våra smidesprodukter utgår vi från ett antal smidesdetaljer som vi formgivit. Utifrån det ger vi din produkt en egen karaktär baserat på dina krav och önskemål.

designelement 2 (2000 × 650)

Tidlöst smide från Siléns Svets & Smide. Alltid inne, funkar ute.

Smide är en uråldrig hantverksprocess som utvecklats under århundraden men är till stor del oförändrad.  Trots det är smide fortsatt ett populärt val för villa- och fastighetsägare tack vare sin vackra tidlöshet och långa hållbarhet. Våra smidesprodukter är nästan helt underhållsfria och dessutom egentillverkade av våra lokala smeder.

Specialtillverkat smide från Mälardalen

Vår tillverkning sker i vår verkstad i Fjärdhundra utanför Enköping. Det gör att transportsträckan och leveranstiderna blir kortare. Att ha tillverkningen här i Sverige innebär att vi kortar ner väntetiden, kan erbjuda hembesök och dessutom minska utsläppen.

Lokalt hantverk från kunniga smeder

Vi har lokala smeder med stor kompetens som tillverkar dina produkter direkt på beställning. En del av våra produkter finns på lager, och vi kan leverera snabbt, men vi kan också tillverka direkt på beställning. Kontakta oss med dina önskemål. Tack vare att våra smeder finns i Mälardalen finns vi tillgängliga att åtgärda och reparera vid behov.

Tidlöst smide alltid inne, men funkar ute!

Våra smidesprodukter går att anpassa för både inomhus och utomhusmiljö. Hantverket i sig är detsamma men utformning och detaljer kan skilja sig. Färgen på smidesprodukterna kan också variera beroende på vart de ska placeras. Vissa färger passar för utomhusmiljö och vissa andra ljusare och skarpare färger passar bättre i inomhusmiljö. Våra hantverkare kan komma ut och konsultera er om projektet.