SMIDESGRINDAR FÖR VILLA OCH FASTIGHET

En smidesgrind gör att upplevelsen av ditt hus och trädgård känns mer exklusiv och tidlös. En smidesgrind eller en järngrind ger trädgården det lilla extra och ger en känsla av exklusivt och hållbart hantverk som aldrig går ur tiden.

Vi erbjuder både färdiga modeller av grindar som levereras direkt samt skräddarsydda lösningar som ger din fastighet ett unikt och vackert inslag.

img1

Skräddarsytt

Vi tillverkar våra produkter enligt dina önskemål.

img2

svensktillverkad

Ett hantverk som är svensktillverkad är helt och hållet, eller till största del, tillverkad i Sverige.

img3

Kvalité

Våra smidesprodukter tillverkas av erfarna hantverkare. Något som ger oslagbar kvalitet och livslängd.

GRINDAR I SMIDE

HÅLLBARA OCH GEDIGNA JÄRNGRINDAR

Järngrinden kan göras både sirlig och klassisk i formgivningen, men också mer stilren och modern för dig som föredrar det. Det alla grindar i järn har gemensamt är hållbarheten och den gedigna känslan av riktigt hantverk.

Gillar du den klassiska grindsmide stilen så är slaggrindar i smide perfekta för trädgården eller uppfarten. Kanske vill du ha en låg slaggrind som passar väl ihop med ditt hus eller så kanske du vill ha en större grind i början av en uppfart, för att hålla oönskade besökare ute utan att kompromissa med utseendet. En smidesgrind ger ett exklusivt utseende till alla trädgårdar och hus.

Grind Täby1

JÄRNGRIND FRÅN SORTIMENT ELLER SKRÄDDARSYDD?

Vi kan erbjuda ett stort urval färdiga modeller av smidesgrindar som komplement till staket i tillvekade smide eller trä.

Smidesgrind enkel, dubbel eller med egen skräddarsydd design? En smidesgrind är rejäl, hållbar men också vacker och luftig utan att tumma på funktionen. Kontakta oss redan idag för att få hjälp och råd av våra kompetenta hantverkare för att hitta en grind som passar just ditt hus och dina behov. Vi levererar till hela Sverige.

Grind Täby2

SVENSKTILLVERKADE SMIDESRÄCKEN FÖR
KVALITET OCH HÅLLBARHET

Här finner du några av våra tidigare uppdrag som vi har utfört. Alla våra produkter är tillverkade i Sverige av våra egna proffsiga hanterverkare. Vårt hantverk säkerställer hög kvalitet och smidesprodukter som håller riktigt länge.

Grind Solna1
Grind Östersunda1
Grind Brunna1
Grind Brunna1
Grind Täby2

GRIND MED KODLÅS OCH ELMOTOR

En smidesgrind är stadig och hjälper till att hålla ovälkomna gäster ute. För ytterligerligare säkerhet kan vi montera en smidesgrind med motor för fjärröppning och ett kodlås kopplat till grinden. Elmotorn monteras vid gånjärnen och ger dig möjlighet att öppna grinden från huset eller bilen.

Image-21

SMIDESGRIND FÖR TIDLÖS DESIGN

Grindar i järn och smide är tidlösa och är ett återkommande hantverk sedan århundraden. Vi på Siléns Svets & Smide lägger stort engagemang i att skapa egna hantverk som ger en tidlös och gedigen anda. Designen på våra grindar är noga framtagen av våra egna hantverkare. Smide är ett hantverk som kräver erfarenhet och kompetens. Silens startade 1976 och har sedan dess levererat alla typer av smidesprodukter och smidesdetaljer för hem och hus runt om i Sverige.

Tidlösa smidesgrindar - en investering för livet

Grindar i järn och smide är en investering för livet, och en viktig del av fastighetens stil och säkerhet. En vacker smidesgrind kan lyfta hela fastigheten och ge den en tidlös och elegant känsla. Vi på Siléns Svets & Smide är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av smidesgrindar i högsta kvalitet, tillverkade av erfarna och kompetenta hantverkare.

Designa din egen grind

Vi på Siléns Svets & Smide lägger stort engagemang i att skapa egna hantverk som ger en tidlös och gedigen anda. Designen på våra grindar är noga framtagen av våra egna hantverkare för att passa olika smaker och behov. Vi erbjuder både färdiga modeller och möjligheten att skräddarsy en grind efter dina egna önskemål och behov.

Kompetens och erfarenhet är viktigt

Smide är ett hantverk som kräver erfarenhet och kompetens för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi på Siléns Svets & Smide har över 45 års erfarenhet av smidesarbete och använder endast högsta kvalitet på material och verktyg. Vi har en gedigen kunskap om olika smidesmetoder och tekniker, vilket gör att vi kan skapa unika och vackra grindar som håller länge.

Smidesgrindar för alla behov

Vi på Siléns Svets & Smide tillverkar smidesgrindar för alla typer av behov och fastigheter. Oavsett om det handlar om en enkel grind till trädgården eller en mer avancerad grind för infarten så kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning. Vi tar hand om hela processen från design till tillverkning och installation, vilket gör att du som kund kan lita på att du får en smidesgrind som passar perfekt till dina behov och önskemål.

Sammanfattningsvis är en smidesgrind en investering för livet och en viktig del av fastighetens stil och säkerhet. Vi på Siléns Svets & Smide kan erbjuda högsta kvalitet på material, verktyg och kompetens för att skapa smidesgrindar som är tidlösa och passar just din fastighet. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den perfekta smidesgrinden för dina behov.