SMIDESGRINDAR FÖR VILLA OCH FASTIGHET

Letar du efter en ny grind till trädgården? Vill du ge din trädgård, ditt hus och i förlängningen hela ditt hem en mer exklusiv, tidlös och gedigen känsla? En smidesgrind eller en järngrind ger din trädgård det där lilla extra och ger en känsla av exklusivt och hållbart hantverk som aldrig blir omodernt. Gillar du den klassiska grindsmide stilen så är slaggrindar i smide perfekta för trädgården eller uppfarten. Kanske vill du ha en låg slaggrind som passar väl ihop med ditt hus eller så kanske du vill ha en större grind i början av en uppfart, för att hålla oönskade besökare ute utan att kompromissa med utseendet. En smidesgrind ger ett exklusivt utseende till alla trädgårdar och hus.

GRINDAR I SMIDE

HÅLLBARA OCH GEDIGNA JÄRNGRINDAR

Järngrinden kan göras både sirlig och klassisk i formgivningen, men också mer stilren och modern för dig som föredrar det. Det alla grindar i järn har gemensamt är hållbarheten och den gedigna känslan av riktigt hantverk.

JÄRNGRIND FRÅN SORTIMENT ELLER SKRÄDDARSYDD?

Med vår långa erfarenhet av smide kan vi erbjuda dig ett stort urval färdiga modeller av smidesgrindar som komplement till staket i smide eller tillsammans med ett trästaket.

Smidesgrind enkel, dubbel eller med egen design? Vi kan också erbjuda dig helt skräddarsydda lösningar och idéer för att få just din trädgård att visa sig från sin allra bästa sida. En smidesgrind är rejäl, hållbar men också vacker och luftig utan att tumma på funktionen. Kontakta oss redan idag för att få hjälp och råd av våra kompetenta hantverkare för att hitta en grind som passar just ditt hus och dina behov. Vi levererar vanligtvis din smidesgrind i Stockkholm med omnejd samt Mälardalen men kan även leverera till hela Sverige.

GRIND MED KODLÅS OCH ELMOTOR

En smidesgrind är stadig och hjälper till att hålla ovälkomna gäster ute. För ytterligerligare säkerhet kan vi montera en smidesgrind med motor för fjärröppning och ett kodlås kopplat till grinden. Elmotorn monteras vid gånjärnen och ger dig möjlighet att öppna grinden från huset eller bilen.

Se fler smidesprodukter här

Kontakta oss för din
personliga lösning

SMIDESGRIND FÖR TIDLÖS DESIGN

Grindar i järn och smide är tidlösa och är ett återkommande hantverk sedan århundraden. Vi på Siléns Svets & Smide lägger stort engagemang i att skapa egna hantverk som ger en tidlös och gedigen anda. Designen på våra grindar är noga framtagen av våra egna hantverkare. Smide är ett hantverk som kräver erfarenhet och kompetens. Silens startade 1976 och har sedan dess levererat alla typer av smidesprodukter och smidesdetaljer för hem och hus runt om i Sverige.

skarddarsytt

Skräddarsytt

kvalite

Kvalité

svens

Svensktillverkad