Trappräcken

icon SA (6)

Skräddarsytt

Vi tillverkar våra produkter enligt dina önskemål.

icon SA (5)

svensktillverkad

Ett hantverk som är svensktillverkad är helt och hållet, eller till största del, tillverkad i Sverige.

icon SA (4)

Kvalitet

Våra smidesprodukter tillverkas av erfarna hantverkare. Något som ger oslagbar kvalitet och livslängd.

icon SA (6)

Custom

icon SA (5)

lokalt

icon SA (4)

Kvalitet

Vår process

Group 3

Kontakta oss på telefon, e-post eller via formuläret på hemsidan med information om ditt projekt och dina önskemål.

Group 31

Vi bokar ett hembesök, kommer ut och ser över ditt projekt samt presenterar idéer och lösningar.

Group 4

Vi specialtillverkar ditt smideshantverk och monterar på plats.

Smidesräcken för alla trappor

Trappräcke inomhus, utomhus eller till övervåningen? Vi producerar egentillverkade trappräcken i smide för att typer av miljöer som ger ditt hem en exklusiv och gedigen känsla. Ett trappräcke i smide har lång hållbarhet och är en snygg detalj som ger ditt hus eller fasighet en tidlöst och exklusiv utsmyckning. Vi på Silens Svets & Smide har lång erfarenhet och tillverkar våra egna modeller i olika utföranden eller skräddarsyr enligt dina ösnkemål och mått.

Hos oss hittar du ett antal olika varianter av trappräcken för både inomhus- och utomhusmiljö. Våra trappräcken håller hög kvalitet och tillverkas av våra hantverkare på plats i vår verkstad i Mälardalen. Det säkerställer inte bara att räcket håller hög kvalitet utan kortar ner transportsträckor och leveranstid för våra skräddarsydda lösningar.

Offertförfrågan

TRAPPRÄCKEN AV GEDIGET HANTVERK

Siléns Svets & Smide levererar trappräcken i smide av absolut högsta kvalitet. Varje räcke är ett resultat av gediget hantverk och tillverkas här i Sverige, vilket garanterar en pålitlig och hållbar produkt. Vi förstår vikten av att erbjuda våra kunder möjligheten att skapa något unikt, därför kan våra trappräcken skräddarsys efter era egna designönskemål. Oavsett om det är en klassisk stil eller en modern touch ni eftersträvar, så kan vi leverera detta. Med trappräcken från Siléns Svets & Smide får ni inte bara en funktionell och säker lösning, utan även en estetiskt tilltalande detalj som kommer att pryda er trappa i många år framöver.

Smidesräcken utomhus: kvalité och hantverk

Smidesräcken utomhus är mer än bara en funktionellt och tryggt tillägg till trappor, balkonger och terrasser. Smidesräcken är estetiskt vackra roch skapade för att stå emot väder och vind under många år framöver. Siléns tillverkar hållbara och säkra räcken utifrån dina önskemål. Varje smidesräcke är ett hantverksmässigt mästerverk, som speglar både smedens skicklighet och ägarens stil, och bidrar till fastighetens övergripande estetik och värde.

Inomhusräcken i smide: tryggt och vackert

Beställ ett robust stöd i trappor och korridorer utan också en estetisk komponent som kan lyfta det inre av ett hem till nya höjder. Med möjligheten att skräddarsys i en mängd olika mönster och finisher, ger smidesräcken inomhus en tidlös charm och en personlig touch till din bostads inredning. Beställ ditt nya räcke från Siléns Svets och Smide för att få ett vackert resultat av hög kvalitet.

designelement 1