VACKRA STAKET I SMIDE OCH JÄRN

Behöver din trädgård eller fastighet ett riktigt lyft? Ett tidlöst och vackert smidesstaket är det perfekta komplementet och passar i de flesta hus. Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för järnstaket i smide i en rad olika modeller. Vill du ha någon av våra färdiga modeller eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss, så kan våra kompetenta hantverkare komma ut på plats och hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus eller fastighet.

SMIDESSTAKET & JÄRNSTAKET

Behöver din trädgård eller fastighet ett riktigt lyft? Ett tidlöst och vackert smidesstaket är det perfekta komplementet och passar i de flesta hus. Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för staket i smide i en rad olika modeller. Vill du ha någon av våra färdiga modeller och köpa staket sektioner eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss, så kan våra kompetenta hantverkare komma ut på plats och hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus eller fastighet.

Smidesstaket är vackra, hållbara och går aldrig ur tiden. Med ett staket i smide runt din trädgård eller uteplats lyfter du både känsla och utseende på ett sätt som inte ett staket i trä kan. Våra staket är hållbara och håller hög kvalitet för att du ska kunna njuta av det länge. Genom att välja ett järnstaket får ditt hus ett exklusivt utseende som aldrig blir omodernt. Kanske har du ett äldre hus som du ska renovera och vill behålla den klassiska känslan, eller så vill du lyfta utseendet på din moderna villa och göra trädgården till en vackrare plats med ett utseende som är både vackert och tidlöst. Kontakta oss för att hitta den perfekta lösningen för just din trädgård.

Kontakta oss för din
personliga lösning

YTTERKVARN - SMIDESRÄCKE

Smidesräcke för inramning av den lite längre trappavsatsen eller enbart som staket. Stolpar 40 x 40 x 3, avslutning i form av pilspetsar. Följarrör 40 x 30 x 3 Fyllnadsjärn 15 x 15 x 1,5 Ytbehandling, grundmålning samt pulverlackering.

skarddarsytt

Skräddarsytt

kvalite

Kvalité

svens

Svensktillverkad

SVENSKTILLVERKADE STAKET I SMIDE

Många av våra konkurrenter importerar smidesstaket från andra länder. Vi på Siléns Svets & Smide har vår egen produktion lokalt i Mälardalen. Våra kvalitativa staket är ett resultat av många års erfarenhet inom smide som hantverk och har gett oss god kunskap och erfarenhet att skapa hållbara och vackert utformade staket med en exklusiv och traditionell känsla. Förutom att våra skräddarydda staket levereras snabbare till dig som kund så bli leveranssträckan kortare och i längden bidrar till en mer hållbar och miljövänlig produktion. Det här är något vi på Siléns tycker är en viktig del i modern tillverkning och produktion. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra skräddarydda staket eller vill att vi kommer ut och ser över hur ditt drömprojekt skulle kunna se ut.

Förutom att vi kan tillverka staket enligt specifika mått så är våra hantverkare designers och hjälper er om ni har speciella önskemål kring själva utformningen av detaljer, och former. Det ger er som kund en unik möjlighet att påverka utseendet på staketet så att passa in i er miljö.

 

Vill du veta mer om hur vår produktion går till eller vill få en uppskattad kostnad på ert drömprojekt. Fyll i formuläret nedan och berätta vart staketet skall placeras, vilka mått, vilken färg och utformning. Vi återkopplar så fort vi kan, inom 24 timmar men oftast snabbare än så. Det går även bra att ringa oss om du vill komma i kontakt med oss direkt. Vi bollar gärna ideér och kommer med förslag.

Fördelen med att ha tillverkningen i Sverige gör att du som kund slipper mellanhänder som annars ska sin del av kakan och tar betalt för lagerhållning, leveranser och distribution. När du köper dina smidesstaket från oss pratar du direkt med tillverkaren. Det gör även att vi lättare kan utforma våra produkter enligt era önskemål och leverera färdiga produkter snabbare med kortare avstånd. Förutom att det effektiviserar leveransen av ert staket så gynnar även miljön ur ett hållbarhetsperspektiv eftersom långa transporter leder till ökade utsläpp.