SMIDESRÄCKEN FÖR INOMHUS- OCH UTOMHUSMILJÖ

Ett smidesräcke ger din balkong och ditt hus en exklusiv och påkostad känsla som aldrig blir omodern och som håller sig vacker i många år. Ditt hus får en klassisk och tidlös design som ger ett gediget utseende.

Smidesräcken är inte bara vackra, de är dessutom hållbara och stadiga och passar på såväl moderna som äldre hus. Oavsett hur din balkong eller ditt hus ser ut så har vi på Siléns Svets och smide ett räcke som passar just dina behov, vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål.

img1

Skräddarsytt

Vi tillverkar våra produkter enligt dina önskemål.

img2

svensktillverkad

Ett hantverk som är svensktillverkad är helt och hållet, eller till största del, tillverkad i Sverige.

img3

Kvalité

Våra smidesprodukter tillverkas av erfarna hantverkare. Något som ger oslagbar kvalitet och livslängd.

RÄCKEN I SMIDE

VI ERBJUDER OLIKA LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV RÄCKEN

Behöver din trappa, balkong eller trädgård ett riktigt lyft? Ett tidlöst och vackert smidesräcke är det perfekta komplementet till din uteplats, trädgård, trappa eller balkong och passar i de flesta hus. Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för smidesräcken och staket och i en rad olika modeller. Vill du ha någon av våra färdiga modeller eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss så kan våra kompetenta hantverkare hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus, tomt eller fastighet.

71657006_2461885910591847_2147514945426685952_n

RÄCKEN I SMIDE FÖR LÅNG HÅLLBARHET

Ett räcke i smide har lång livskvalité och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller med ditt val av material.

Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund. Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.

Kontakta oss för din personliga lösning

Staket Djurby

SVENSKTILLVERKADE SMIDESRÄCKEN FÖR
KVALITET OCH HÅLLBARHET

Se flera av våra tidigare uppdrag: conubia mauris gravida natoque ullamcorper vehicula a dictum mi sem aenean et nam netus vel potenti metus penatibus pellentesque

Staket jarfalla
Staket Järfälla
Staket Uppland2
Staket Uppland2
Staket Djurby

Våra smidesräcken tillverkas här i Sverige av våra professionella hantverkare. Produkterna produceras i vår verkstad i Mälardalen för att säkerställa att hantverken håller hög kvalitet och ger en trygg och effektiv eftermarknad för våra kunder. Att produkterna tillverkas i Sverige gör även att våra ledtider blir betydligt kortare än våra konkurrenter. Det innebär att ditt projekt kan bli klart snabbare. Skulle smidesräcket mot förmodan ha någon defekt eller felaktighet så kan vi snabbt åtgärda det.

Tveka inte att kontakt oss om du har frågor om våra hantverk i smide eller om du vill komma i kontakt med någon av våra designers. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så fort som möjligt. Inom 24 timmar men oftast snabbare än så. Det snabbaste sättet att nå oss är annars på tellefon 0171-41 70 86. Välkommen!

Image-21

RÄCKEN I SMIDE FÖR OSLAGBAR KVALITET OCH LIVSLÄNGD

Ett räcke i smide har lång livskvalié och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller enligt ditt eget val av material.

Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund. Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.