SMIDESRÄCKEN FÖR INOMHUS- OCH UTOMHUsmiljö

Ett smidesräcke ger din balkong och ditt hus en exklusiv och påkostad känsla som aldrig blir omodern och som håller sig vacker i många år. Ditt hus får en klassisk och tidlös design som ger ett gediget utseende. Smidesräcken är inte bara vackra, de är dessutom hållbara och stadiga och passar på såväl moderna som äldre hus. Oavsett hur din balkong eller ditt hus ser ut så har vi på Siléns Svets och smide ett räcke som passar just dina behov, vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål.

Räcken i smide

VI ERBJUDER OLIKA LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV RÄCKEN

Behöver din trappa, balkong eller trädgård ett riktigt lyft? Ett tidlöst och vackert smidesräcke är det perfekta komplementet till din uteplats, trädgård, trappa eller balkong och passar i de flesta hus. Vi på Siléns Svets och smide har lång erfarenhet av olika lösningar för smidesräcken och staket och i en rad olika modeller. Vill du ha någon av våra färdiga modeller eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss så kan våra kompetenta hantverkare hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus, tomt eller fastighet.

RÄCKEN I SMIDE FÖR LÅNG HÅLLBARHET

Ett räcke i smide har lång livskvalité och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller med ditt val av material. Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund.  Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.

Fler exempel på räcken hittar du här

Kontakta oss för din
personliga lösning

skarddarsytt

Skräddarsytt

kvalite

Kvalité

svens

Svensktillverkad

RÄCKEN I SMIDE FÖR OSLAGBAR KVALITET OCH LIVSLÄNGD

Ett räcke i smide har lång livskvalié och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller enligt ditt eget val av material. Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund.  Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.

SVENSKTILLVERKADE SMIDESRÄCKEN FÖR KVALITET OCH HÅLLBARHET

Våra smidesräcken tillverkas här i Sverige av våra professionella hantverkare. Produkterna produceras i vår verkstad i Mälardalen för att säkerställa att hantverken håller hög kvalitet och ger en trygg och effektiv eftermarknad för våra kunder. Att produkterna tillverkas i Sverige gör även att våra ledtider blir betydligt kortare än våra konkurrenter. Det innebär att ditt projekt kan bli klart snabbare. Skulle smidesräcket mot förmodan ha någon defekt eller felaktighet så kan vi snabbt åtgärda det.

Tveka inte att kontakt oss om du har frågor om våra hantverk i smide eller om du vill komma i kontakt med någon av våra designers. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så fort som möjligt. Inom 24 timmar men oftast snabbare än så. Det snabbaste sättet att nå oss är annars på tellefon 0171-41 70 86. Välkommen!