SMIDESRÄCKEN FÖR INOMHUS- OCH UTOMHUSMILJÖ

Ett smidesräcke ger din balkong och ditt hus en exklusiv och påkostad känsla som aldrig blir omodern och som håller sig vacker i många år. Ditt hus får en klassisk och tidlös design som ger ett gediget utseende.

Smidesräcken är inte bara vackra, de är dessutom hållbara och stadiga och passar på såväl moderna som äldre hus. Oavsett hur din balkong eller ditt hus ser ut så har vi på Siléns Svets och smide ett räcke som passar just dina behov, vi anpassar höjd och utformning efter dina önskemål.

img1

Skräddarsytt

Vi tillverkar våra produkter enligt dina önskemål.

img2

svensktillverkad

Ett hantverk som är svensktillverkad är helt och hållet, eller till största del, tillverkad i Sverige.

img3

Kvalité

Våra smidesprodukter tillverkas av erfarna hantverkare. Något som ger oslagbar kvalitet och livslängd.

RÄCKEN I SMIDE

VI ERBJUDER OLIKA LÖSNINGAR FÖR ALLA TYPER AV RÄCKEN

Ett vackert smidesräcke är det perfekta komplementet till uteplatsen, trappan, balkongen eller runt trädgården. Vi har lång erfarenhet och lägger stor vikt vid att möta dina önskemål och behov.

- Trappräcken
- Balkongräcken
- Ledstänger
- Trädgårdsstaket

Vill du ha någon av våra färdiga modeller eller behöver du kanske en helt skräddarsydd lösning? Kontakta oss så kan våra kompetenta hantverkare hjälpa dig att hitta en lösning som passar just ditt hus, tomt eller fastighet.

71657006_2461885910591847_2147514945426685952_n

RÄCKEN I SMIDE FÖR LÅNG HÅLLBARHET

Ett räcke i smide har lång livskvalité och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller med ditt val av material.

Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund. Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.

Kontakta oss för din personliga lösning

Trappräcken Smide

SVENSKTILLVERKADE SMIDESRÄCKEN FÖR
KVALITET OCH HÅLLBARHET

Här finner du några av våra tidigare uppdrag som vi har utfört. Alla våra produkter är tillverkade i Sverige av våra egna proffsiga hanterverkare. Vårt hantverk säkerställer hög kvalitet och smidesprodukter som håller riktigt länge.

Smidesgrind enkel
Balkongräcke smide
Smidesgrind-3-1024x1024-min
Smidesgrind-3-1024x1024-min
smidesgrind

Våra smidesräcken tillverkas här i Sverige av våra professionella hantverkare. Produkterna produceras i vår verkstad i Mälardalen för att säkerställa att hantverken håller hög kvalitet och ger en trygg och effektiv eftermarknad för våra kunder. Att produkterna tillverkas i Sverige gör även att våra ledtider blir betydligt kortare än våra konkurrenter. Det innebär att ditt projekt kan bli klart snabbare. Skulle smidesräcket mot förmodan ha någon defekt eller felaktighet så kan vi snabbt åtgärda det.

Tveka inte att kontakt oss om du har frågor om våra hantverk i smide eller om du vill komma i kontakt med någon av våra designers. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så fort som möjligt. Inom 24 timmar men oftast snabbare än så. Det snabbaste sättet att nå oss är annars på telefon 0171-41 70 86. Välkommen!

Image-21

Från idé till tidlöst vackra räcken

Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig produkt, och skapar balkongräcken som passar perfekt till din balkong och fastighet. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt balkongräcke i smide för din fastighet.

Underhållsfria smidesräcken

Ett räcke i smide har lång livskvalié och är i stort sett underhållsfritt. Det ger en klassisk och gedigen känsla som passar lika bra inomhus som utomhus. Vi kan montera ditt räcke med trädetaljer, delar i läder eller enligt ditt eget val av material.

Intrikat dekor eller klassisk rak design?

Ett smidesräcke kan ha olika mönster och former, till exempel raka eller spiralformade. Det kan också ha olika detaljer och dekorationer som gör det mer personligt och unikt. Genom att välja ett balkongräcke i smide från Siléns Svets och Smide kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt som är både snygg och funktionell.

RÄCKEN I SMIDE FÖR OSLAGBAR KVALITET OCH LIVSLÄNGD

Oavsett hur ditt drömprojekt ser ut så hjälper våra hantverkare er att förverkliga det. Siléns Svets & Smides produkter är svensktillverkade för att säkerställa toppkvalitet och en trygg eftermarknad för dig som kund. Det gör även att vi kortar ner leveranstider och leveransvägar vilket gynnar miljön.

Smidesräcken - En tidlös och vacker lösning

Smidesräcken är en tidlös och vacker lösning för att ge din trappa, balkong eller trädgård ett riktigt lyft. De är tillverkade av smidesjärn och har en vacker och rustik look som ger ett elegant och stilsäkert intryck till din fastighet. Smidesräcken passar i de flesta hus och kan anpassas efter olika smaker och önskemål.

Siléns Svets och Smide - En erfaren smidesverkstad

Siléns Svets och Smide är en erfaren smidesverkstad som har lång erfarenhet av olika lösningar för smidesräcken och staket i en rad olika modeller. Våra duktiga hantverkare arbetar med högsta kvalitet och precision för att skapa smidesräcken som är hållbara och står emot tidens tand. Vi har många olika färdiga modeller att välja mellan, men kan också skräddarsy en lösning efter just dina önskemål och behov.

Smidesräcken för olika ändamål

Smidesräcken kan användas till olika ändamål och i olika sammanhang. En trappa kan få en mer elegant och stilren look med ett smidesräcke som matchar husets utseende och stil. Ett smidesräcke kan också användas som avgränsning på balkongen eller runt en trädgård. Det ger en klassisk look till fastigheten samtidigt som det ger en säker avskiljning mot omgivningen.

Genom att välja ett smidesräcke från Siléns Svets och Smide kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt som är både snygg och funktionell. Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig produkt, och skräddarsyr lösningar efter dina specifika önskemål. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt smidesräcke för ditt hus, tomt eller fastighet.

Stilrena och säkra balkongräcken

Balkongräcken i smide är en stilren och säker lösning för att skapa en avskiljning på balkongen samtidigt som den ger en klassisk och elegant look till fastigheten. Smidesjärn är ett starkt material som står emot tidens tand och kan anpassas efter olika smaker och behov.

Skräddarsydda balkongräcken hos Siléns Svets och Smide

Siléns Svets och Smide är en smidesverkstad som skräddarsyr balkongräcken i smide efter dina önskemål och behov. Vi arbetar med högsta kvalitet och precision för att skapa balkongräcken som är hållbara och står emot väder och vind. Vi har många olika färdiga modeller att välja mellan, men kan också skräddarsy en lösning efter just dina önskemål och behov.